Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.
Purūs SPELTOS blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | miltai (SPELTA) |
200 mililitrų | pasukos |
50 mililitrų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies blynukai
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Moliūgų sklindžiai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Brokolių blyneliai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Šokoladiniai blynai
- Blynai su kepenų įdaru
- Sorų blynai
- Vištienos blyneliai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Slyvų blyneliai
- Blyneliai su baklažanais
- Greiti kopūstų blyneliai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Miltiniai blynais su cukinija
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Kaliaropių blyneliai
- Krevečių blyneliai
Purūs SPELTOS blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
100 gramų -
Pasukos,
200 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Reklama:
Komentarai (3)
-
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...