Purūs SPELTOS blyneliai
AUTORIUS:
Raimonda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų miltai (SPELTA)
200 mililitrų pasukos
50 mililitrų aliejus
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
3 valgomieji šaukštai cukrus
2 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.

Populiariausi receptai šią savaitę

Purūs SPELTOS blyneliai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
    Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
    Suberti miltus ir kepimo miltelius.

  2. Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
    Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.

Receptą atsiuntė Raimonda
Reklama:

Komentarai (1)


  • JOANA 2017-01-08 12:43

    SKANU


Daugiau receptų