4 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | vyšnios (šaldytos be kauliukų ) |
6 vienetai | kiaušiniai |
500 mililitrų | cukrus |
650 mililitrų | kvietiniai miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
4 valgomieji šaukštai | kakava |
250 gramų | sviestas ( 82% riebumo ) |
250 mililitrų | pienas |
100 gramų | glajus ( DR.OETKER (baltojo šokolado)) |
100 gramų | glajus ( DR.OETKER (pieninio šokolado)) |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos su vyšnių džemu
- Mascarponės keksiukai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Avietiniai keksiukai
- Varškės spurgos
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Keksiukai su spanguolėmis
- Tiramisu gaminimas
- Bananiniai keksiukai
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Mielinė bulka su razinomis
- Pyragėliai su sūriu
- Obuoliniai rageliai
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
- Riešutinis pyragas
Prabangūs kakavos pyragaičiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Kepimo milteliai,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Vyšnios, šaldytos be kauliukų ,
50 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
650 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas, 82% riebumo ,
250 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Glajus, DR.OETKER (baltojo šokolado),
100 gramų -
Glajus, DR.OETKER (pieninio šokolado),
100 gramų -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iki baltumo išplakti kiaušinius bei cukrų. Karšto vandens vonelėje ištirpinti sviestą. Atskirame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, vanilę ir kakavą. Miltų mišinį sudėti į plaktų kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Galiausiai, pridėti pieno ir lydyto sviesto. Kepti 175 ° temperatūroje apie 20-30 minučių. Leisti kepiniui gerai atvėsti.
Kepinį perpjauti per pusę į dvi lygias dalis. Maišelius su glajumi 5 minutėms įdėti į karštą vandenį, kad suskystėtų. Prakirpti maišelių kampučius: baltojo šokolado glajų išspausti ant vienos kepinio dalies, pieninio šokolado glajų ant kitos. Išlyginti glajų su mentele. Papuošti šviežiomis ar šaldytomis vyšniomis. Supjaustyti keturkampiais gabaliukais. Apibarstyti cukraus pudra arba kakava.
Skanaus.