Greiti pyragėliai - maišeliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | tešla |
| 500 gramų | vištiena (malta) |
| 150 gramų | sūris |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlą iškočioti iki kažkur 3 mm storio. Supjaustyti kvadratais. Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į faršą įdėti druskos, pipirų. Išmaišyti. Faršą padėlioti į nedidelius gabaliukus. Iš gabaliukų padaryti rutuliukus ir į vidų įspausti po vieną sūrio gabaliuką.
2.
Į tešlos kvadratą dėti po rutuliuką ir užspausti maišelių pavidalu.
Kepti iki 180°C temp. karščio įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Kepti iki 180°C temp. karščio įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragėliai
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Morkų keksiukai
-
„Torketti“
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Bananai tešloje
-
Bandelės su cinamonu
-
Pikantiški pyragėliai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Spurgos
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Kriziniai keksiukai
Greiti pyragėliai - maišeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla,
250 gramų -
Vištiena, malta,
500 gramų -
Sūris,
150 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą iškočioti iki kažkur 3 mm storio. Supjaustyti kvadratais. Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais. Į faršą įdėti druskos, pipirų. Išmaišyti. Faršą padėlioti į nedidelius gabaliukus. Iš gabaliukų padaryti rutuliukus ir į vidų įspausti po vieną sūrio gabaliuką.
Į tešlos kvadratą dėti po rutuliuką ir užspausti maišelių pavidalu.
Kepti iki 180°C temp. karščio įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
