500 gramų | kopūstai (rauginti, įdarui) |
1 vienetas | svogūnai (įdarui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (įdarui) |
1 vienetas | kiaušiniai (tešlai) |
500 gramų | kiaulienos faršas (įdarui) |
500 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
7 gramai | mielės (tešlai) |
1.5 stiklinės | pienas (tešlai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (tešlai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tešlai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus (tešlai) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (tešlai) |
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Sausainiai su šokoladu
- Varškės sausainiai
- „Paršiukai“
- Paprasti sausainukai
- Biskočiai
- Sausainiai su riešutais
- Žagarėliai “Gėlytės”
- Meduoliai
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
- Smėlinukai
- Sausainiai su obuoliais
- Sūrinukai
- Kepta eglutė
- Sausainiai „Mano meilei“
- Kokosiniai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Rudeniniai grybukai
- Kalėdiniai sausainiai
„Paršiukai“
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, rauginti, įdarui,
500 gramų -
Svogūnai, įdarui,
1 vienetas - Juodieji pipirai, įdarui
-
Kiaušiniai, tešlai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas, įdarui,
500 gramų -
Kvietiniai miltai, tešlai,
500 gramų -
Mielės, tešlai,
7 gramai -
Pienas, tešlai,
1.5 stiklinės -
Aliejus, tešlai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tešlai,
1 vienetas -
Cukrus, tešlai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska, tešlai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išmaišykite mieles šiltame piene.
Į pieną įmaišykite cukrų, druską, aliejų ir kiaušinio plakinį.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Kiaulienos faršą pakepinkite keptuvėje kartu su kopūstais ir svogūnu. Jei mėsa liesa, tai kad nesviltų keptuvės turinys įpilkite šiek tiek vandens. Vis pamaišant pakepinkite 10 minučių.
Po to įmaišykite kiaušinį ir pipirus.
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Komentarai (6)
-
tina
2015-02-06 21:24
sveiki, kaip gaila, kad nera gamybos proceso nuotrauku ...
-
sas
2013-11-23 13:29
Imkite po gabaliuką tešlos ir suformuokite paplotėlius.
Ant paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suspauskite. Įdaras turi likti paplotėlio viduje.
Iš likusios tešlos suformuokite paršeliui ausis ir nosį. (anonime) va kaip
-
(anonimas)
2012-02-01 22:14
O TAI KAIP PADARYTI TA PARSIUKU FORMA
-
(anonimas)
2012-01-04 12:18
kaip puošmena ir kaip užkandis :super:
-
aš
2011-11-30 15:59
O jau kokie simpatukai! Tik, aišku, kantrybės reikia juos ruošiant.