500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
3 vienetai | obuoliai |
3 valgomieji šaukštai | cinamonas |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziški pyragėliai "Canneles"
- Pyragėliai su grybais ir mėsa
- Morkų keksiukai
- Mielinė bulka su razinomis
- Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Kiškio pyragaičiai
- Amerikietiškos spurgytės
- Bandelės su grybais
- Keksai su morkomis
- Pyragėliai su daržovėmis
- Keksiukai su spanguolėmis
- Plikyti pyragaičiai
- Aguoninės formelės
- Bandelės su kumpio įdaru
- Imbieriniai keksiukai
- Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Pynutės su sezamo sėklomis
- Pyragaičiai su įdaru
Obuoliniai rageliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sluoksniuota tešla,
500 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cinamonas,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius į indelį supjaustome plonomis skiltelėmis. Kitame indelyje cinamoną sumaišome su cukrumi.
Sluoksniuotą tešlą iškočiojame į ilgą stačiakampį, tą stačiakampį supjaustome į 3-4 ilgas dalis (priklausomai nuo to, kokio dydžio gavosi stačiakampis). Imame vieną juostą ir ją supjaustome trikampiais.
Imame vieną trikampį, uždedame 1-2 a.š. cukraus ir cinamono mišinio, viršuje dedame obuolio skiltelę ir nuo viršaus vyniojame link apačios. Taip darome su kiekvienu trikampėliu. Sudedame į skardą, pyragaičių viršūnėles pabarstome cinamono-cukraus mišiniu.
Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min arba kol gražiai paruduos. Skanaus :)