
Bananiniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
90 gramų | sviestas |
2 vienetai | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
180 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
90 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Dubenyje ištrinam bananus. Sudedam sutarkuotą sviestą ir vėl sukame. Palaipsniui sudedam kiaušinį, pieną, medų, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir maišom kol gaunasi vienalytė masė. Suberiam nuplikytas karštu vandeniu razinas. Tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepam 190c įkaitintoje orkaitėje maždaug 15min, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Želiniai pyragėliai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Avietiniai keksiukai
-
Šokoladinė suflė
-
Miltinės spurgos
-
Sūrio keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Varškės spurgos
-
Pyragėlis su uogomis
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Baltijos pyragėliai
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
Bananiniai keksiukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
90 gramų -
Bananai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
180 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Razinos,
90 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje ištrinam bananus. Sudedam sutarkuotą sviestą ir vėl sukame. Palaipsniui sudedam kiaušinį, pieną, medų, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir maišom kol gaunasi vienalytė masė. Suberiam nuplikytas karštu vandeniu razinas. Tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepam 190c įkaitintoje orkaitėje maždaug 15min, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
alytus
2015-02-07 08:20
Labai skanūs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...