
Bananiniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
90 gramų | sviestas |
2 vienetai | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
180 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
90 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Dubenyje ištrinam bananus. Sudedam sutarkuotą sviestą ir vėl sukame. Palaipsniui sudedam kiaušinį, pieną, medų, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir maišom kol gaunasi vienalytė masė. Suberiam nuplikytas karštu vandeniu razinas. Tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepam 190c įkaitintoje orkaitėje maždaug 15min, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kapučininiai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Daniški pyragėliai
-
Spurgos iš varškės
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Bananai tešloje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Obuoliai skarelėse
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Sūrio pyragėliai
-
Mascarponės keksiukai
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Baltijos pyragėliai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
Bananiniai keksiukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
90 gramų -
Bananai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
180 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Razinos,
90 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje ištrinam bananus. Sudedam sutarkuotą sviestą ir vėl sukame. Palaipsniui sudedam kiaušinį, pieną, medų, miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir maišom kol gaunasi vienalytė masė. Suberiam nuplikytas karštu vandeniu razinas. Tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepam 190c įkaitintoje orkaitėje maždaug 15min, kol gražiai pagelsta. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
alytus
2015-02-07 08:20
Labai skanūs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...