Pyragėliai su sūriu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 sauja kmynai
šiek tiek muskatas
400 gramų tešla (atšildyta)
200 gramų špinatai (smulkinti)
100 gramų sviestas
100 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
200 gramų sūris (feta)
2 vienetai kiaušiniai (virti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname svieste. Sudedame špinatus, pasūdome, pabarstome pipirais, muskatu ir dar kelias minutes patroškinę, atvėsiname.
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragėliai su sūriu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname svieste. Sudedame špinatus, pasūdome, pabarstome pipirais, muskatu ir dar kelias minutes patroškinę, atvėsiname.
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (3)


  • Milda 2017-03-04 22:43

    Nereikia teslos tepti sviestu. Nereikia pyragaiciu deti i saldytuva. Pyragaicius 1val palaikiau kambario temperaturoje, tai jie kepant graziai iskilo.


  • Marija 2016-11-01 19:52

    Tikrai atrodo labai skaniai


  • Ūla 2016-11-01 19:51

    Niam...noreciau


Daugiau receptų