| 1 sauja | kmynai |
| šiek tiek | muskatas |
| 400 gramų | tešla (atšildyta) |
| 200 gramų | špinatai (smulkinti) |
| 100 gramų | sviestas |
| 100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
| 200 gramų | sūris (feta) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | svogūnai |
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Varškės spurgos
-
Kivi keksiukai
-
Tiramisu
-
Avietiniai keksiukai
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Šokoladinė suflė
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Cukinijų keksiukai
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Pyragėliai su baravykais
-
Varškiniai keksiukai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Spurgos iš varškės
-
Baltijos pyragėliai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
Pyragėliai su sūriu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Kmynai,
1 sauja - Muskatas
-
Tešla, atšildyta,
400 gramų -
Špinatai, smulkinti,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Sūris, feta,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname svieste. Sudedame špinatus, pasūdome, pabarstome pipirais, muskatu ir dar kelias minutes patroškinę, atvėsiname.
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Komentarai (6)
-
Milda
2017-03-04 22:43
Nereikia teslos tepti sviestu. Nereikia pyragaiciu deti i saldytuva. Pyragaicius 1val palaikiau kambario temperaturoje, tai jie kepant graziai iskilo.
-
Marija
2016-11-01 19:52
Tikrai atrodo labai skaniai
-
Ūla
2016-11-01 19:51
Niam...noreciau
