
1 sauja | kmynai |
šiek tiek | muskatas |
400 gramų | tešla (atšildyta) |
200 gramų | špinatai (smulkinti) |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
200 gramų | sūris (feta) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Bananai tešloje
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Keksiukai su kakava
-
Pyragėliai su baravykais
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Pyragas aguonėlė
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Spurgos iš varškės
-
Pyragėlis su uogomis
-
Keksiukai su persikais
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Kapučininiai keksiukai
-
Margi keksiukai
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Bulvinės bandelės
-
Kriaušių desertai
Pyragėliai su sūriu

- Paruošimo laikas:
-
Kmynai,
1 sauja - Muskatas
-
Tešla, atšildyta,
400 gramų -
Špinatai, smulkinti,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Sūris, feta,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
1 vienetas
Svogūnus nulupame, supjaustome ir patroškiname svieste. Sudedame špinatus, pasūdome, pabarstome pipirais, muskatu ir dar kelias minutes patroškinę, atvėsiname.
Kiaušinius ir fetą susmulkiname, sumaišome su tarkuotu parmezanu ir atvėsinta špinatų mase.
Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame ir supjaustome kvadratėliais. Patepame lydytu sviestu ir ant viršaus uždedame špinatų ir sūrių masės. Kvadratėlius užlenkiame ir stipriai užspaudžiame kraštus.
Pyragėlių viršų patepame plaktu kiaušinio baltymu, apibarstome kmynais ir valandai padedame į šaldytuvą.
Kepame apie 30 minučių, 160 – 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Komentarai (6)
-
Milda
2017-03-04 22:43
Nereikia teslos tepti sviestu. Nereikia pyragaiciu deti i saldytuva. Pyragaicius 1val palaikiau kambario temperaturoje, tai jie kepant graziai iskilo.
-
Marija
2016-11-01 19:52
Tikrai atrodo labai skaniai
-
Ūla
2016-11-01 19:51
Niam...noreciau