1 kilogramas | jautiena |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | raudonas vynas |
3 vienetai | kadagio uogos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | šalavijas (lapeliai) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti kotletai su moliūgais
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Įdaryti mėsos kukuliai
- Įdaryti piepagrybiai
- Veršienos pjausniai
- Naminiai hamburgeriai
- Vasaros šašlykas
- Ugniniai šonkauliukai
- Triušienos šašlykas
- Indiškai kepta kiauliena
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Bifšteksas ant grotelių
- Apkepas „La Graikija“
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Kiaulienos troškinys
- Purienos
- Bokšteliai iš mėsos
- Avienos šonkauliukai
Pikantiškas jautienos kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
1 kilogramas -
Actas,
1 stiklinė -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Šalavijas, lapeliai
-
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vynas su actu užvirinami, sudedami prieskoniai ir atšaldoma. Šaltu marinatu apipilama paruošta mėsa ir 24 valandas laikoma šaltai. Išėmus iš marinato, mėsa apšluostoma, įtrinama aliejaus, druskos, pipirų ir sutrintų šalavijų lapelių mišiniu. Po to apkepama įkaitintame aliejuje. Mėsa perdedama į keptuvą, įdedama taukų ir uždengus kepama, palaistant likusiu marinatu. Iškepusi mėsa atvėsinama ir supjaustoma. Patiekiama su marinuotomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis.
Komentarai (6)
-
Viskas
2017-03-26 17:10
Siame portale gadinama kiauliu taukais. Net jautiena.
-
(anonimas)
2009-03-15 16:09
%-) %-) %-)