Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Naminiai kotletukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta) |
4 riekės | batonas |
35 mililitrai | pienas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
200 gramų | grietinė |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Bačkonių suktinukas
- Steikai
- Kiaulienos karka
- Vyne troškintas triušis
- Kotletai su kiaušiniais
- Gardūs veršienos karbonadai
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Įdaryti piepagrybiai
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Keptos bulvės su mėsa
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Bulvių patiekalas
- Virtos naminės dešrelės
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Naminiai kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Batonas,
4 riekės -
Pienas,
35 mililitrai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Pipirai
-
Grietinė,
200 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną išmirkyti šiltame piene. Faršą pagardinti druska, pipirais, sudėti išmirkytą batoną, išspausti česnaką, sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti kotletukus. Apkepti iš abejų pusių iki traškios plutelės. Sudėti grietinė ir troškinti apie 10 - 15 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...