Mielinės spurgos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai (Ilzenbergo ūkio) | |
300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
7 gramai | mielės | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kremalizuoti obuoliai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Šokoladinė suflė
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Pudingas iš morkų
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- "Apsnigtos avietės"
- Aguoninės formelės
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Kepti obuoliai su įdaru
- Ridikėlių traškučiai
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Šokoladiniai vafliukai
- Bananų sufle
- Karštas bananų desertas
- Daniški pyragaičiai
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Keptų obuolių desertas su varške
- Baltijos pyragėliai
Mielinės spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, Ilzenbergo ūkio,
300 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės,
7 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...