Meduolis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
2 skiltelės | medus |
1 stiklinė | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 stiklinė | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
2.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
3.
Viskas gerai išplakama.
4.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Obuolių pyragas su bruknėmis
- Obuolių ir aguonų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Gražusis obuolių pyragas
- Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
- Obuolių pyragas
- Biskvitas su vyšniomis
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Varkės pyragas
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Pyragas su riešutais
- Keptas Tinginys
- Vištienos pyragas su grybais
- Keksas su razinomis
- Senovinis varškės pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
- Drezdeno tortas
- Tortas "kriaušė"
- Kokosinė pynutė
Meduolis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Medus,
2 skiltelės -
Kefyras,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
Viskas gerai išplakama.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
austeja
2017-08-03 15:18
kiek medaus reikia deti
-
Adomas
2015-12-16 11:50
Ką reiškia 2 skiltelės medaus?
-
niam
2015-12-13 12:15
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...