Svogūnus pakepinti aliejuje kartu su grybais, įpilti grietinėlės, sudėti sutarkuotą morką, pagardinti druska bei pipirais. Į kepimo skardą dėti virtą liežuvį, užpilti padažą ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių.
Bajorų virtuvėje buvo populiaru naudot mėsos subproduktus, derinti mėsą su grybais. Sotūs patiekalai buvo tarsi bajoriškosios virtuvės vizitinė kortelė.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Liežuvis su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | jaučio liežuvis (arba kiaulės, virtas) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
300 gramų | grybai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Aštrus karbonadas
- Steikas
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Kiauliena su aguročiais
- Gardusis šašlykas majoneze
- Įdaryti makaronai
- Kepsniai su ananasais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Mėsa folijoje
- Kepta jautienos nugarinė
- Įdaryta kiaulienos šoninė
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Keptos kepenėlės
- Virtos kiaulės kojos
- Kiaulienos šašlykas majoneze
Liežuvis su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jaučio liežuvis, arba kiaulės, virtas,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Svogūnai
- Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus pakepinti aliejuje kartu su grybais, įpilti grietinėlės, sudėti sutarkuotą morką, pagardinti druska bei pipirais. Į kepimo skardą dėti virtą liežuvį, užpilti padažą ir troškinti orkaitėje apie 15 minučių.
Bajorų virtuvėje buvo populiaru naudot mėsos subproduktus, derinti mėsą su grybais. Sotūs patiekalai buvo tarsi bajoriškosios virtuvės vizitinė kortelė.
Šaltinis: Savaitraštis "TV savaitė"
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...