3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
šiek tiek | cukraus pudra | |
Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
1 stiklinė | pienas | |
1 stiklinė | vanduo | |
Įdarui: | ||
300 gramų | varškė | |
200 gramų | grietinė | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
200 gramų | grietinė |
Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių apkepas
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Keksas x 2
- Švelnus pyragas
- Morkų pyragas su riešutais
- Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Abrikosų pyragas
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Obuolių pyragas prie ledų
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Mėlynių pyragas
- Obuolių pyragas
- Baltas greitpyragis
- Trapus pyragas su obuolių koše
- Varškės pyragas su vyšniomis
Lietinių pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
300 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškepkite lietinius blynus iš tešlai skirtų komponentų.
Kol blynai aušta, paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės.
Kiekviena blyną aptepkite varškės mase ir susukite į ritinį.
Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite apie 30 min. kepkite 180 °C temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)