200 gramų | lašiša (rūkyta) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
2 valgomieji šaukštai | kaparėliai |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė |
šiek tiek | obelių aliejus (kepimui) |
Šaltinis: Žurnalas "Prie kavos" (Nr. 46)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananiniai varškėčiai
- Moliūgų kotletukai
- Mielinės tešlos blynai
- Blynai iš patisonų
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Mieliniai sklindžiai
- Orkaitėje keptas blynas
- Bulviniai krabų blyneliai
- Avižiniai blynai
- Morkų blyneliai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Bulviniai blynai
- Žvaigždžių pusryčiai
- Bobutės zrazai
- Kukurūzų miltų blynai
- Blynų tortukas
- Bulviniai blynai su sūriu
- Lietiniai su varške
- Ryžių blynai
Lietiniai su rūkyta lašiša
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, rūkyta,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Kaparėliai,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Citrinos žievelė,
1 arbatinis šaukštelis - Obelių aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grietinėlę sumaišyti su trintu česnaku, kaparėliais, smulkintais krapais, citrinų sultimis ir tarkuota žievele, druska bei pipirais.
Lašišą supjaustyti juostelėmis.
Ant kiekvieno lietinio dėti lašišos juosteles, po du šaukštus paruoštos grietinėlės ir susukti ritinėlius.
Lietinius dėti į įkaitintą keptvę su aliejumi ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes.
Šaltinis: Žurnalas "Prie kavos" (Nr. 46)
Komentarai (3)
-
Bl..........
2014-05-05 14:21
Būtinai naudokit obelių aliejų, nes jokie kitokie netinka... nei saulėgrąžų, nei rapsų, nei alyvuogių, nei sėmenų. Žodžiu jokie. Tik obelių. Tai toks produktas, niekam nežinomas, labai retas ir vertingas. Tegyvuoja obeliai. Obeliai yra jėga.............
Kam čia galvoj negerai su tom bukom reklamom?