Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.
Mieliniai sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | bulvių |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 15 gramų | mielės |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | bandelės (mirkyta piene) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Blynai be kiaušinių
-
Purūs blynai
-
Čekiški langošai
-
Jogurtiniai blynai
-
Grikių blynai
-
Mieliniai blyneliai
-
Plikyti blynai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Purūs blyneliai su mėlynėmis
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Pusryčiai su meile
-
Alaus blynai su medumi ir šonine
-
Japoniški blynai
-
Mieliniai blynai
-
Blynai
-
Blynai be aliejaus
-
Mieliniai greitučiai
-
Blynai "Obuoliukas"
Mieliniai sklindžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Mielės,
15 gramų - Druska
-
Bandelės, mirkyta piene,
1 vienetas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
