Mielinės tešlos blynai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
2 stiklinės pienas
1 vienetas kiaušiniai
20 gramų mielės
2 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų. Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos. Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų. Blynai kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinės tešlos blynai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų. Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos. Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų. Blynai kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Vincentas 2008-07-10 22:15

    JEI PER VISĄ KEPTUVĘ - GAUSIS BLYNAI, JEI DELNO DYDŽIO, - GAUSIS SKLINDŽIAI


Daugiau receptų