250 gramų | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mieliniai blynai
- Blynai su bananais
- Blynai "Obuoliukas"
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Kukurūzų miltų blynai
- Lietiniai su lašiša
- Purūs blynai
- Grikių blynai
- Česnakiniai blyneliai
- Blynai su obuoliais
- Mieliniai sklindžiai
- Blynai „Širdelės“
- Beliašas
- Maroko blynai
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Pusryčiai su meile
- Mieliniai greitučiai
- Blynai be kiaušinių
- Purūs blynai
- Alaus blynai su medumi ir šonine
Mielinės tešlos blynai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės,
20 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų. Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos. Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų. Blynai kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu.
Komentarai (7)
-
Vincentas
2008-07-10 22:15
JEI PER VISĄ KEPTUVĘ - GAUSIS BLYNAI, JEI DELNO DYDŽIO, - GAUSIS SKLINDŽIAI