
Mielinės tešlos blynai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų. Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos. Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų. Blynai kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mieliniai sklindžiai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Blynai
-
Blynai be kiaušinių
-
Blynai „Širdelės“
-
Blynai be aliejaus
-
Jogurtiniai blynai
-
Blynai su bananais
-
Japoniški blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Purūs blynai
-
Beliašas
-
Čekiški langošai
-
Mieliniai blyneliai
-
Lietiniai su lašiša
-
Mielinės tešlos blynai
-
Mieliniai greitučiai
-
Purūs blynai
-
Kefyriniai sklinžiai
Mielinės tešlos blynai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės,
20 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų. Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos. Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų. Blynai kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vincentas
2008-07-10 22:15
JEI PER VISĄ KEPTUVĘ - GAUSIS BLYNAI, JEI DELNO DYDŽIO, - GAUSIS SKLINDŽIAI
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...