Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos kepsneliai
- Vištienos vyniotinis
- Ant grotelių keptos daržovės
- Roterdamo riekelės
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Žemaičių blynai su grybais
- Vištos spurgos
- Kiaušinienė
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Mini picos su majonezu
- Vegetariškos picutės
- Picos - ricos
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Sulekta Speltos pica
- Švelnūs suktinukai
- Sauliaus kibinai
- Stirnienos vyniotiniai
- Gurmanų suktinukai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Karališki pusryčiai
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...