Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus |
| 1 vienetas | žalioji citrina |
| 1 arbatinis šaukštelis | paprika (saldi, malta) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai (maltas) |
| šiek tiek | imbieras |
| 4 skiltelės | česnakas (šaknis) |
| 1 kilogramas | vištiena (sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
2.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
3.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Traškios vištienos juostelės
-
Picos - ricos
-
Švelnūs suktinukai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Krevetės šoninės patale
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Pica
-
Gėlytės
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Užkandėlė su šonine
-
Vegetariškos picutės
-
Žemaičių blynai su grybais
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina,
1 vienetas -
Paprika, saldi, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Česnakas, šaknis,
4 skiltelės -
Vištiena, sparneliai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
