Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.

Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | antienos (filė) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
2 vienetai | apelsinų |
20 lašų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
3.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
4.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
5.
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
6.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini picos su majonezu
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Vištienos vyniotinis
-
Vegetariški čeburėkai
-
Vasariškas omletas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Greitas užkandis
-
Skrebučiai su sūriu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Girti čeburėkai
-
Zombių akytės
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Kiaušinis avokade
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Grilintas camembertas
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Kepti sūrio sumuštiniai
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, filė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
20 lašų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...