Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.

Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | antienos (filė) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
2 vienetai | apelsinų |
20 lašų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
3.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
4.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
5.
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
6.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Pikantiškos rožytės
-
Įdaryti pomidorai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Pusryčiai puodelyje
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Dešriukai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kibinai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Keptas lietuviškas sūris
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, filė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
20 lašų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...