Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų antienos (filė)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis rozmarinas
2 vienetai apelsinų
20 lašų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.
2.
Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
3.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
4.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
5.
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
6.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).

Populiariausi receptai šią savaitę

Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
    Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.

  2. Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.

  3. Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.

  4. Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).

  5. Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.

  6. Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų