Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.

Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | antienos (filė) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
2 vienetai | apelsinų |
20 lašų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
3.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
4.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
5.
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
6.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Paprastas burgeris
-
Įdaryti artišokai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Gėlytės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Omletas
-
Dešriukai
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, filė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
20 lašų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo antienos filė nulupti odelę. Antienos filė supjaustyti juostelėmis.
Supjaustytą mėsą pagardinti druska ir rozmarinu.Prieskoniais pagardintą mėsą suverkite ant medinių iešmelių.
Keputuvėje įkaitintame aliejuje apkepti mėsos iešmelius.
Baigti kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje - apie 15 - 20 minučių, uždengus folija (kad neišsausėtų mėsa).
Kol mėsa kepa, nulupti ir supjaustyti/padalinti apelsinus.
Iškeptą mėsą patiekti su apelsinais, mėgstamu padažu (prie antienos labai dera saldžiarūgščiai padažai).
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...