
6 lapai | sluoksniuotos tešlos (bemielės) |
250 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | morka |
1 vienetas | svogūnas |
2 vienetai | salieras (stiebo) |
50 gramų | brie sūrio (pjaustyto) |
1 sauja | sezamo sėklų |
1 vienetas | kiaušinis (trynio, aptepimui) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Karamelinis keskiukas
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Dieviški eklerai
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Daniški dešrelių rageliai
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Kalėdine spurga
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Napoleono pyragaičiai
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Imbieriniai keksiukai
-
Šventiniai žaliukai
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sluoksniuota tešla, bemielės,
6 lapai -
Vištienos krūtinėlė,
250 gramų -
Morka,
1 vienetas -
Svogūnas ,
1 vienetas -
Salieras , stiebo,
2 vienetai -
Brie sūris, pjaustyto,
50 gramų -
Sezamo sėklos,
1 sauja -
Kiaušinis , trynio, aptepimui,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kol bus ruošiamas įdaras, tešla atšils, beliks ją pakočioti šiek tiek. Suformuoti pailgą juostą.
Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais, pasūdyti. Apkepti aliejuje.
Morką sutarkuoti, saliero stiebus supjaustyti. Svogūną supjaustyti smulkiai. Daržoves sudėti į keptuvę su apkepta vištiena, pasūdyti. Troškinti ant nedidelės ugnies, kol vištiena iškeps ir daržovės suminkštės. Palikti atvėsti. Geriausia palenktame inde, kad aliejus nuvarvėtų.
Ant tešlos juostų sudėti atvėsusį (būtinai) įdarą, paskui sūrio gabaliukus ir suvynioti. Vyniotinio galus gerai užspauskite ir užlenkite į apačią, kad kepant neištekėtų nuo vištienos ir daržovių troškinimo likęs aliejus.
Aptepti išplaktu tryniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol parus viršus.
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.
Komentarai