
6 lapai | sluoksniuotos tešlos (bemielės) |
250 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | morka |
1 vienetas | svogūnas |
2 vienetai | salieras (stiebo) |
50 gramų | brie sūrio (pjaustyto) |
1 sauja | sezamo sėklų |
1 vienetas | kiaušinis (trynio, aptepimui) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Imbieriniai keksiukai
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Mini canelles
-
Keksiukai su kakava
-
Bandelės su grybais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Suktukai su varške
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Tiramisu gaminimas
-
Morkų keksiukai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Sūrio keksiukai
-
Lazdelės su sūriu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sluoksniuota tešla, bemielės,
6 lapai -
Vištienos krūtinėlė,
250 gramų -
Morka,
1 vienetas -
Svogūnas ,
1 vienetas -
Salieras , stiebo,
2 vienetai -
Brie sūris, pjaustyto,
50 gramų -
Sezamo sėklos,
1 sauja -
Kiaušinis , trynio, aptepimui,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kol bus ruošiamas įdaras, tešla atšils, beliks ją pakočioti šiek tiek. Suformuoti pailgą juostą.
Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais, pasūdyti. Apkepti aliejuje.
Morką sutarkuoti, saliero stiebus supjaustyti. Svogūną supjaustyti smulkiai. Daržoves sudėti į keptuvę su apkepta vištiena, pasūdyti. Troškinti ant nedidelės ugnies, kol vištiena iškeps ir daržovės suminkštės. Palikti atvėsti. Geriausia palenktame inde, kad aliejus nuvarvėtų.
Ant tešlos juostų sudėti atvėsusį (būtinai) įdarą, paskui sūrio gabaliukus ir suvynioti. Vyniotinio galus gerai užspauskite ir užlenkite į apačią, kad kepant neištekėtų nuo vištienos ir daržovių troškinimo likęs aliejus.
Aptepti išplaktu tryniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol parus viršus.
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.
Komentarai