Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
AUTORIUS:
Silva
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Vėsiomis dienomis šie karšti ir sotūs pyragėliai sušildo, atstoja arba užkandį, arba pietus. Tiks laukiant svečių. Tik greit iš lėkštės dings. Lengva pagaminti. Vėsiomis dienomis šie karšti ir sotūs pyragėliai sušildo, atstoja arba užkandį, arba pietus. Tiks laukiant svečių. Tik greit iš lėkštės dings. Lengva pagaminti. Silva
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
6 lapai sluoksniuotos tešlos (bemielės)
250 gramų vištienos krūtinėlės
1 vienetas morka
1 vienetas svogūnas
2 vienetai salieras (stiebo)
50 gramų brie sūrio (pjaustyto)
1 sauja sezamo sėklų
1 vienetas kiaušinis (trynio, aptepimui)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kol bus ruošiamas įdaras, tešla atšils, beliks ją pakočioti šiek tiek. Suformuoti pailgą juostą.
2.
Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais, pasūdyti. Apkepti aliejuje.
3.
Morką sutarkuoti, saliero stiebus supjaustyti. Svogūną supjaustyti smulkiai. Daržoves sudėti į keptuvę su apkepta vištiena, pasūdyti. Troškinti ant nedidelės ugnies, kol vištiena iškeps ir daržovės suminkštės. Palikti atvėsti. Geriausia palenktame inde, kad aliejus nuvarvėtų.
4.
Ant tešlos juostų sudėti atvėsusį (būtinai) įdarą, paskui sūrio gabaliukus ir suvynioti. Vyniotinio galus gerai užspauskite ir užlenkite į apačią, kad kepant neištekėtų nuo vištienos ir daržovių troškinimo likęs aliejus.
5.
Aptepti išplaktu tryniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol parus viršus.
Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Vėsiomis dienomis šie karšti ir sotūs pyragėliai sušildo, atstoja arba užkandį, arba pietus. Tiks laukiant svečių. Tik greit iš lėkštės dings. Lengva pagaminti. Silva
Gaminimo eiga:
  1. Kol bus ruošiamas įdaras, tešla atšils, beliks ją pakočioti šiek tiek. Suformuoti pailgą juostą.

  2. Vištiena supjaustyti smulkiais gabaliukais, pasūdyti. Apkepti aliejuje.

  3. Morką sutarkuoti, saliero stiebus supjaustyti. Svogūną supjaustyti smulkiai. Daržoves sudėti į keptuvę su apkepta vištiena, pasūdyti. Troškinti ant nedidelės ugnies, kol vištiena iškeps ir daržovės suminkštės. Palikti atvėsti. Geriausia palenktame inde, kad aliejus nuvarvėtų.

  4. Ant tešlos juostų sudėti atvėsusį (būtinai) įdarą, paskui sūrio gabaliukus ir suvynioti. Vyniotinio galus gerai užspauskite ir užlenkite į apačią, kad kepant neištekėtų nuo vištienos ir daržovių troškinimo likęs aliejus.

  5. Aptepti išplaktu tryniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol parus viršus.
    Supjaustyti, kad gautųsi pyragėliai.

Receptą atsiuntė Silva
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų