| 1 vienetas | vištiena ( krūtinėlė) |
| 3 vienetai | slyvos (džiovintos) |
| 3 vienetai | abrikosų (džiovinti) |
| 1 valgomasis šaukštas | kumpis |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 20 gramų | sūris |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Dešriukai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Lazdelės su sūriu
-
Suktukai su varške
-
Skrebučiai su sūriu
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Lašišos vėrinukai
-
Pyragėliai su kmynais
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Šventiniai žaliukai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Buritos (burritos)
-
Piršteliai su aguonomis
-
Vištienos file užkandis
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Įdaryti piepagrybiai
Vištienos vyniotinis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
3 vienetai -
Abrikosai, džiovinti,
3 vienetai -
Kumpis,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Sūris,
20 gramų - Druska
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovintas slyvas ir abrikosus pamerkti į drungną vandenį.
Krūtinėlė perpjaunama taip, kad atsiverstų tarsi knyga, įtrinamos prieskoniais. Ir leidžiama pasimarinuoti. Per tą laiką smulkiais susipjaustyti kumpį, svogūną ir išmirkusius abrikosus bei slyvas. Tai ir bus įdaras.. Šiek tiek įberti druskos ar mėgstamų prieskonių bei įpilti šaukštą aliejaus
Ant abiejų vištienos puselių dedamas šiaudeliais supjaustytas sūris. Ant vienos puselės - įdaras. Antra puselė viskas uždengiama, suformuotas vynuotinis susegama mediniais smeigtukais, kad neišsižiotų ir įdaras kepant neišvirstų. Apibarstyti Provanso žolelėmis.
Vyniotinis dedamas į foliją ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepama 40 min.
Iškeptam vyniotiniui leisti šie tiek ataušti, tada išimti iš folijos, supjaustyti. Išimti smeigtukus. Papuošti žalumynais. Skanaus.

Komentarai