
1 vienetas | mišinys spelta miltų picai |
200 mililitrų | vanduo |
40 mililitrų | aliejaus |
6 gramai | druska |
200 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
1 vienetas | aguročio |
250 gramų | fermentinio sūrio |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | paprika |
Gerai išminkyti, susukti tešlos rutulį ir palikti šiltoje vietoje (apie 32º) kilti apie 1 - 1,5 valandos (uždengti lininių rankšluosčiu ar plėvele, kad neapdžiūtų paviršius).
Tešla turi padvigubėti.
Tuomet iškočioti norimo dydžio picos paplotį ir padėti ant riebalais pateptos kepimo skardos ar kepimo popieriaus.
Paruoštą paplotį ištepti padažu, sudėti picos įdarą.
Perlenkti paplotį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Krevetės šoninės patale
-
Omletas
-
Mini picos su majonezu
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Paprastas burgeris
-
Vegetariški čeburėkai
-
Roterdamo riekelės
-
Buritos (burritos)
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
Sulekta Speltos pica

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mišinys SPELTA MILTŲ PICAI,
1 vienetas -
Vanduo,
200 mililitrų -
Aliejus,
40 mililitrų -
Druska,
6 gramai -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
200 gramų -
Agurotis,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
250 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į indą suberti pakelio turinį, maišant įpilti 210 -230 ml šilto vandens (30 - 32 ºC) ir 40 ml augalinio aliejaus (rekomenduojamas alyvuogių), jei pageidaujate įberti druskos pagal skonį (įprastam skoniui 6 - 7g).
Gerai išminkyti, susukti tešlos rutulį ir palikti šiltoje vietoje (apie 32º) kilti apie 1 - 1,5 valandos (uždengti lininių rankšluosčiu ar plėvele, kad neapdžiūtų paviršius).
Tešla turi padvigubėti.
Tuomet iškočioti norimo dydžio picos paplotį ir padėti ant riebalais pateptos kepimo skardos ar kepimo popieriaus.Visus ingredientus supjaustyti.
Paruoštą paplotį ištepti padažu, sudėti picos įdarą.
Perlenkti paplotį.Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes (priklausomai nuo picos storio ir įdaro kiekio).
Skanaus!