500 gramų | kiauliena |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | granatų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Lašiša su daržovėmis
- Menkės kukuliai
- Vištienos pyragas
- Brokolių blyneliai
- Kepsniai su sūriu
- Spageti su krevetėmis
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Basturma
- Kiaulienos šašlykai
- Vasaros šašlykas
- Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
- Kotletukai šventiškai
- Įdarytos paprikos
- Kepta vištiena
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.