Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
AUTORIUS:
Iveta
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų triušiena
6 vienetai bulvių
1 valgomasis šaukštas medus
1 valgomasis šaukštas garstyčios
1 žiupsnelis prieskoniai
1 žiupsnelis druska
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Ant triušienos užberkite mėgstamų prieskonių, druskos, apšlakstykite aliejumi, kad mėsa taptu drėgnesnė. Atskirame dubenėlyje gerai išmaišykite šaukštą garstyčių ir medaus. Sukrėskite viską ant triušienos, išmaišykite ir palikite valandai kambario temperatūroje.
2.
Bulves perpjaukite pusiau, apšlakstykite citrinu sultimis, kad nepajuoduotų, įberkite druskos, prieskonių ir trumpam palikite.
3.
Į kepimo skardą įklokite kepimo popierių, nes nuo medaus triušis gali prikepti. Išdėliokite triušienos gabaliukus, o į tarpus sudėkite bulves. Į skardą įpilkite šiek tiek vandens, užklokite folija ir kepkite orkaitėje 200°C temp. apie 40 - 60 min. Tada nuimkite foliją ir dar kepkite, kol gražiai paruduos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ant triušienos užberkite mėgstamų prieskonių, druskos, apšlakstykite aliejumi, kad mėsa taptu drėgnesnė. Atskirame dubenėlyje gerai išmaišykite šaukštą garstyčių ir medaus. Sukrėskite viską ant triušienos, išmaišykite ir palikite valandai kambario temperatūroje.

  2. Bulves perpjaukite pusiau, apšlakstykite citrinu sultimis, kad nepajuoduotų, įberkite druskos, prieskonių ir trumpam palikite.

  3. Į kepimo skardą įklokite kepimo popierių, nes nuo medaus triušis gali prikepti. Išdėliokite triušienos gabaliukus, o į tarpus sudėkite bulves. Į skardą įpilkite šiek tiek vandens, užklokite folija ir kepkite orkaitėje 200°C temp. apie 40 - 60 min. Tada nuimkite foliją ir dar kepkite, kol gražiai paruduos.

Receptą atsiuntė Iveta
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų