1.5 stiklinės | kefyras |
1.5 stiklinės | cukrus |
2 stiklinės | miltai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
6 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas "Balta-juoda"
- Obuolių pyragas su meile
- Kalakutienos pyragas
- Balta sluoksniuota duona
- Lietinių pyragas
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Vasaros slyvų pyragas
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Abrikosinis pyragas
- Medaus tortas su želė ir kava
- Bulvinis pyragas
- Šokoladinis pyragas su riešutais
- Aguonų pyragas Kalėdoms
- Bulka su šokolado įdaru
- Vyšnių tortas
- Mielinės bandelės
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Rabarbarų pyragas
Kefyro pyragas Zebriukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kefyras,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Miltai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kakava,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinį su cukrumi išmaišyti. Įpilti 1,5 stiklinės kefyro sumaišyto su soda.
Įpilti aliejaus į masę, suberti miltus ir viską sumaišyti. Turite gauti visiškai vientisą grietinės tirštumo tešlą.
Norint pakeisti pyrago spalvą, padalinti į 2 dalis ir vienoje pridėti kakavos ir išmaišyti.
Įpilti į skardą, pateptą svietu, ir pabarstyta trupiniais.
Per pirmąsias 30 – 40 min. neatidaryti orkaitės durelių, kad tešla nesukristų.
Kepti 1 val. 20 min., iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Ona
2016-09-04 15:55
Skanus ir grazus zebras ;}}}
-
Vaiva
2016-09-02 21:25
purus ir labai minkstas pyragas :)
-
R.
2016-09-02 09:45
Skanumelis!!! :)