Kapota keri mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena (supjaustyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | rūgpienis |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su imbieru
- Steikai
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Triušienos kukuliai
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Naminis šnicelis
- Orkaitėje kepti kotletai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Veršienos kotletukai
- Ekspress šašlykai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Įdaryta kiaulienos šoninė
- Jautienos šašlykas
- Neįprasti šašlykai
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Kepsnys Du milžinai
- Pyragas su kukuliais
- Keptos veršienos šlaunelės
- Jautiena su garstyčių padažu
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Kapota keri mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, supjaustyta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Rūgpienis
- Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas ir česnakas apkepinami aliejuje, kol paruduoja, suberiami imbiero milteliai ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiama pomidorų padažas, sudedama mėsa, supilamas rūgpienis, viskas pasūdoma ir iškepama.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...