1.5 kilogramo | juodieji serbentai |
500 gramų | cukrus |
4 vienetai | gvazdikėliai |
2 vienetai | cinamonas (lazdelės) |
5 valgomieji šaukštai | likeris (juodųjų serbentų) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Figų džemas
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Konservuota agurkų mišrainė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Vyšnių uogienė 2
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Paprikia su medum
- Konservuoti špinatai
- Braškinė uogienė
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Ievos uogienė
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Konservuota adžika
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Greitas vyšnių kompotas
- Šparaginės pupelės žiemai
Juodųjų serbentų drebučiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Juodieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
500 gramų -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Cinamonas, lazdelės,
2 vienetai -
Likeris, juodųjų serbentų,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš juodųjų serbentų išspausti sultis. Į jas suberti cukrų, sudėti gvazdikėlius ir cinamoną.
Nuolat maišant sultis užvirinti, 3 min. virti ant nestiprios ugnies.
Tada nukošti, išimti gvazdikėlius bei cinamoną, supilti likerį ir tuojau pat išpilstyti drebečius į paruoštus stiklainius. Sandariai uždengti juo dangteliais .
Komentarai (2)
-
Irena
2022-07-11 18:23
Liux! Dėkui!
-
Rasa
2018-07-02 21:28
Isspausti juoduju serbentu sultis, sumaisyti su cukrum. Maisyti, kol cukrus istirps. Supilti i iskaitintus stiklainius ir uzdaryti. Neuzmusineti vitaminu kaitinant. Taip mano mociute dare, taip mano mama dare, taip as darau. Visada buvo kuo puikiausi drebuciai.