Jaučio liežuvio užkanda
INGREDIENTAI:
300 gramų | jaučio liežuvis (virtas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | krienai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Žiemos skanumynas
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Varškės ir duonos blynai
- Karališkos krevetės paprastai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Sūrio užkandis prie vyno
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Duona su sūriu
- VILIUKO sumuštiniai
- Spalvingi iešmeliai
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Krekeriai su avokadų piure
- Japoniški suktinukai
- Skrebučiai
- Kaliaropių kepsniukai
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
Jaučio liežuvio užkanda
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jaučio liežuvis, virtas,
300 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Konservuoti žirneliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Liežuvį pjaustome griežinėliais, majonezą sumaišome su prieskoniais ir krienais, viską sudedame į lėkštę. Galima patiekti su karštomis bulvėmis ar raugintais agurkėliais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Jurgyte
2009-10-03 14:17
taip skanu kad net pirstus galima apsilaizyti :-D :super2:
-
vygis
2009-03-17 12:18
mhmmmmmmmmm ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...