šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
250 gramų | pievagrybiai (marinuoti) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | žalumynų |
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
Užvirinkite 1,5 litro vandens. Į puodą sudėkite pakepintas daržoves, kubeliais supjaustytas bulves, grybus, prieskonius ir virkite apie 15-20 min.
Po to suberkite sutarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Skanaus!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Sūrio ir duonos sriuba
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Baltarusiška grybų sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Aštri meksikietiška sriuba
- Voveraičių sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Suomiška žuvienė
- Daržovių sriuba su šonine
- Vištienos sriuba su makaronais
- Burokėlių-grybų sriuba
- Žirnienė su grybais
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Moliūgų sriuba
Grybų sriuba su sūriu
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Pievagrybiai, marinuoti,
250 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Žalumynai,
1 sauja -
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutarkuokite morkas ir susmulkinkite svogūnus. Pakepinkite aliejuje apie 5-6 minutes.
Užvirinkite 1,5 litro vandens. Į puodą sudėkite pakepintas daržoves, kubeliais supjaustytas bulves, grybus, prieskonius ir virkite apie 15-20 min.
Po to suberkite sutarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Skanaus!!
Komentarai (6)
-
Svečias
2013-10-24 12:33
Patiko ingridientai, todėl nutariau išvirti sriubą, tačiau įdėjau sūrį, tikėdamasi, kad jis ištirps, bet jis sušoko į vieną didelį gumbulą :(
-
jap
2012-09-26 21:48
O ka vyrai negamina? :-o :soku2: reikes pameginti sita isivirti :-) :super:
-
Radvilė
2012-07-09 15:25
Visai įdomus skonis gavosi, tik tie pievagrybiai marinuoti man nelabai..:}