Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Graikiškas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
500 gramų | pomidorai |
100 gramų | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 gramai | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybų padažas
- Česnakinis padažas
- Žuvies padažas su krienais
- Pomidorų padažas picai
- Agurkų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Česnakinis pesto padažas
- Krienų padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Padažas keptai mėsai
- Sūrio padažas
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Pievagrybių padažas
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Jogurtinis padažas
- Pievagrybių padažas
- Vanilinis padažas
- Pieno padažas
Graikiškas pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
30 gramų - Čiobreliai
-
Česnakas, smulkinti,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...