Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Duona pagal Angelę
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas (nebūtina) |
350 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
7 gramai | mielės (sausos) |
120 mililitrų | pienas (šiltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinė bulka su razinomis
- Purus aviečių vyniotinis
- Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
- Kriaušių pyragas
- Vyniotinis su varške
- Tinginių "Napoleonas"
- Džiovintų slyvų pyragas
- Kokosinė pynutė
- Bananinis pyragas
- Braškių pyragas
- Pyragas su varške Velykoms
- Pyragas su Oreo sausainiais
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Slyvų pyragas
- Tikrasis šimtalapis
- Vasaros slyvų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Vyniotnis su aguonomis
Duona pagal Angelę
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas, nebūtina,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Pienas, šiltas,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenėlį tokia tvarką sudėkite produktus: pienas, sviestas, druska, mielės, pomidorų padažas ir miltai.
Rankomis išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką ir palikite pakilti.
Po 30 min. tešlą dar kartą išminkykite. Suformuokite dar kartą kepaliuką ir įdėkite į kepimo skardą.
Palikite 30 min. ir tik tada pašaukite į orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 170-180 laipsnių temperatūros.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...