3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinės tešlos pyragas
- Bandelės iš batono
- Kokosiniai pyragaičiai
- Duona su džiovintais vaisiais
- Šaltas tortukas
- Naminė duona su saulėgrąžomis
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Aguonų vyniotinis
- Šokoladinė suflė
- Pyragėliai su mėsa
- Soti pica
- Meškiukas su siurprizu
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Žagarėliai
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Pyragas su persikais
- Kaimiškas pyragas
- Vafliai
- Obuolių pyragas
- Riešutinis tartas
Bananinis keksas
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!