3 vienetai | bananai |
70 gramų | lydytas sūris |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
25 gramai | juodojo šokolado |
25 gramai | pieniško šokolado |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldieji sausainiai
- Kaimiškas pyragas
- Meduolis su razinomis
- Pyragas su žuvies įdaru
- Pyragas aguonėlė
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Obuolių pyragas su džemu
- Medaus tortas
- Šokoladinis biskvitas
- Džiovintų vaisių pyragas
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Cukinijų pyragas
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Vyšnių pyragas
- Žiedeliai
- Paprastuoliai sausainukai
- Kepenėlių duona
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Pusryčių bandelės
- Džiovintų slyvų pyragas
Bananinis keksas
-
Bananai,
3 vienetai -
Lydytas sūris,
70 gramų -
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Juodasis šokoladas,
25 gramai -
Pieniškas šokoladas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bananus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apibarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus!