Kiaušinius sumušti į dubenį ir supilti cukrų. Viską suplakti mikseriu.
Tada nugesinti grietinėje sodą ir supilti į masę, ir vėl suplakti.
Tada supilti vandenį ir miltus. Vėl viską išplakti.
Supilti aguonas viską išplakti ir supilti į skardą. Piragui iškepus užbarstyti cukraus pudra.
Kepti 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
SKANAUS

Pyragas aguonėlė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aguonų |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Imbieriniai keksiukai
-
Spurgos
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Kivi keksiukai
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Bandelės su cinamonu
-
Keksiukai
-
Varškiniai keksiukai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Šokoladainis
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Kamelijos skanėstas
-
Baltijos pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Saldieji keksiukai
-
Želiniai pyragėliai
Pyragas aguonėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aguonos,
0.5 stiklinės - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumušti į dubenį ir supilti cukrų. Viską suplakti mikseriu.
Tada nugesinti grietinėje sodą ir supilti į masę, ir vėl suplakti.
Tada supilti vandenį ir miltus. Vėl viską išplakti.
Supilti aguonas viską išplakti ir supilti į skardą. Piragui iškepus užbarstyti cukraus pudra.
Kepti 30 minučių 180 C laipsnių temperatūroje.
SKANAUS
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...