Aviečių marmeladas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai | aviečių (tyrė) |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
2.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų pagardas žiemai
- Ievos uogienė
- Konservuoti burokėliai
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Slyvų uogienė
- Vyšnių uogienė
- Kiauliena drebučiuose
- Slyvų kompotas
- Braškių kompotas
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Paprasta vyšnių uogienė
- Marinuotos vyšnios
- Marinuoti agrastai
- Rauginti agurkai žiemai
- Pipirmėtės sultys
Aviečių marmeladas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės, tyrė,
2 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perrinktas ir nuplautas uogas sumaigome, sumaišome su cukrumi ir paliekame 3 val. stovėti. Tyrę kartais pamaišome.
Tuomet verdame , kol marmeladas ima tirštėti. Karštą marmeladą supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai