250 gramų | ančių krūtinėlės (filė) | |
25 vienetai | nacho kukurūzų traškučiai | |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos | |
5 mililitrai | bazilikas (švieži) | |
60 gramų | ožkos pieno sūris (trupintas) | |
šiek tiek | santa maria tellicherry pipirai (malunėlyje) | |
100 gramų | vyšnios (be kauliukų) | |
Padažui: | ||
50 gramų | cukrus |
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybai krepšeliuose
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Žuvis tešloje
- Olgos šventinė silkutė
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Silkės užkandelė
- Liežuvio užkandėlė
- Pingviniukai
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Sūrio lazdelės
- Sūri širdelė
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Ikrų užkandėlė
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Ančių krūtinėlė, filė,
250 gramų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
25 vienetai -
Aitrioji paprika,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, švieži,
5 mililitrai -
Ožkos pieno sūris, trupintas,
60 gramų - SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai, malunėlyje
-
Vyšnios, be kauliukų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antienos odelę įpjaukite rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.