Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | daikonas ((baltasis ridikas)) |
| 5 vienetai | morkos |
| 8 vienetai | pomidorai ( (vyšniniai)) |
| 1 skardinė | alyvuogių ( be kauliukų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai krepšeliuose
-
Įdaryti avokadai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Baltoji trobelė
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Vėrinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Kepenėlių tortas
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Mėsos duona
-
Vabaliukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Dešriukai
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Daikonas , (baltasis ridikas),
1 vienetas -
Morkos,
5 vienetai -
Pomidorai, (vyšniniai),
8 vienetai -
Alyvuogės, be kauliukų,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
