Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.

Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salotos |
200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytas pomidoras
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Silkių bokšteliai
-
Vytintos stintos
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Migdolinės pelytės
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Lašišos rafaelo
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...