Ikrų užkandėlė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai salotos
200 gramų ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų))
200 gramų grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo)
13 vienetų tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ikrų užkandėlė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų