Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | salotos |
| 200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
| 13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Šaltiena
-
Vėrinukai su lašiša
-
Boružėlės
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Avokadas su varške
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Daržovės drebučiuose
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Sūrio lazdelės
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Lašišos bokšteliai
-
Paprikų valtelės
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
