Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | salotos |
| 200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
| 13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Silkė burokėlių patale
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Vištiena drebučiuose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Silkės užkandėlė
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Braškės šokolade
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Užtepėlė su krabais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Kiaušiniai įdaryti silke
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
