Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Ikrų užkandėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | salotos |
200 gramų | ikrai ((1 dėžutė raudonųjų ikrų)) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
13 vienetų | tešla (mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenėlių tortas
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Grybukai po sniegu
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Šokoladinės vynuogės
- Agurkų užkandis su varškės mase
- Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
- Virtas vyniotinis
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Silkės užkandelė
- Įdarytas pomidoras
- Krekerių užkandėlė
- Grybai krepšeliuose
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Maltinukai drebučiuose
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
Ikrų užkandėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salotos,
2 vienetai -
Ikrai, (1 dėžutė raudonųjų ikrų),
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
200 gramų -
Tešla, mielinės tešlos „šaukšteliai“, kepti,
13 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia nuplauname salotų lapus ir paliekame juos džiūti. Kai jie nudžiūsta sudedame į didelę lėkštę.
Ikrus reikia nuplauti tekančiu vandeniu, sietelyje, ir palikti nuvarvėti. Po to iškepame iš mielinės tešlos „šaukštelius“ ar sluoksniuotos tešlos krepšeliu. Kai atvėsta „šaukštukai“ į juos dedame gerai išmaišytą grietinėlę, ant viršaus ikrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...