Žuvies filė pamuškite virtuviniu plaktuku.
Pabarstykite žuvį prieskoniais.
Ant kiekvieno žuvies filė gabaliuko uždėkite sviesto gabaliuką, fermentinio sūrio ir žalumynų. Susukite į ritinėlius.
Pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių. Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies bent po 5 minutes.
Žuvies suktinukai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | sviestas |
1 sauja | žalumynų |
1 kilogramas | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Škotiški kiaušiniai
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Kotletukai ant laužo
- Grikių blynai
- Kibinai
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Cepelinai su mėsa
- Kepti pievagrybiai su paprika
- Keptos rudmėsės svieste
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Sojų kotletėliai
- Indiškai kepta kiauliena
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Kiaušinienė paprikoje
- Orkaitėje kepta višta
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvies troškinys
- Spalvota žuvies užkepėlė
Žuvies suktinukai su įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Žalumynai,
1 sauja -
Žuvis, filė,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė pamuškite virtuviniu plaktuku.
Pabarstykite žuvį prieskoniais.
Ant kiekvieno žuvies filė gabaliuko uždėkite sviesto gabaliuką, fermentinio sūrio ir žalumynų. Susukite į ritinėlius.
Pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių. Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies bent po 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...