
Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Soti žuvienė
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Agurklės sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Braškynė
-
Skani burokėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Saldi slyvų sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Linos sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Barščiai
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...