
Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta bulvienė
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Krevečių sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Salierų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Mėlynių sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Žemaitiški šaltibarščiai
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...