Žuvienė
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | salierai (lapai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 200 gramų | menkės (šaldyta) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sidabražolės sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Netradiciniai šaltibarščiai su aguročiu
-
Linos sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Saldi sriuba su džiovintais obuolais
-
Šalta daržovių sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Petražolių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Svogūnų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
