Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Jautienos sriuba
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Sriuba ''Greitukė''
- Burokėlių sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Vištienos sriuba su brokoliais
- Lauros šaltibarščiai
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Paprasta rūgštynių sriuba
- Vištienos sriuba
- Vištienos sultinys
- Agurkų šaltsriubė
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Vištienos sultinys
- Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
- Dilgėlių sriubytė
- Daržovių sultinys su vištiena
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...