Žuvienė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek salierai (lapai)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek petražolės
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
200 gramų menkės (šaldyta)
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.

Gairės: Virti, Sriubos, zuviene
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų