Žuvelių troškinys greitpuodyje
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Pavyko, nors gaminome pirmą kartą - kauliukai tapo minkšti, skanu, sveika, nepavojinga. Kitą kartą dar dėsiu salierų stiebų ir paprikos. Pavyko, nors gaminome pirmą kartą - kauliukai tapo minkšti, skanu, sveika, nepavojinga. Kitą kartą dar dėsiu salierų stiebų ir paprikos. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas žuvis (mažos, šviežios)
2 vienetai svogūnai
1 vienetas morkos
1 arbatinis šaukštelis druska
2 žiupsneliai juodieji pipirai
2 žiupsneliai lauro lapų
2 žiupsneliai bazilikas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sutvarkytas žuvytes kelias valandas palaikyti su druska ir prieskoniais. Sudėti žuvytes ir smulkintas daržoves kartu, bei troškinti apie pusantros valandos.
2.
Po to ugnį išjungti ir palaikyti dar apie 2 valandas, bent mes tiek laikėme.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvelių troškinys greitpuodyje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Pavyko, nors gaminome pirmą kartą - kauliukai tapo minkšti, skanu, sveika, nepavojinga. Kitą kartą dar dėsiu salierų stiebų ir paprikos. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Sutvarkytas žuvytes kelias valandas palaikyti su druska ir prieskoniais. Sudėti žuvytes ir smulkintas daržoves kartu, bei troškinti apie pusantros valandos.

  2. Po to ugnį išjungti ir palaikyti dar apie 2 valandas, bent mes tiek laikėme.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų