Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Gaivioji želė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | želė (apelsinų) |
1 pakelis | želė (vyšnių) |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Salotos drebučiuose
- Želė tortas
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Varškės sūris su žele
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Gaivumas
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Želiniai kiaušinukai
- Želinis desertas su juodu šokoladu
- Kefyro panna cotta
- Aviečių sulčių drebučiai
- Mangų - varškės želė desertas
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Pascha
- Vyšnių želė
- Želė drebučiai apelsine
- Šokoladinė panna cotta
Gaivioji želė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Želė, vyšnių,
1 pakelis -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...