Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!

Gaivioji želė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | želė (apelsinų) |
1 pakelis | želė (vyšnių) |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių želė
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Varškės torčiukas su persikais
-
„Baltosios gėlės“
-
Grietinės želė su bananais
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Kefyro panna cotta
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Želė želėje
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Pascha
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Vasariškas želė desertas
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Salotos drebučiuose
-
Uogų skanėstas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Mėtinis agurkų desertas
Gaivioji želė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Želė, vyšnių,
1 pakelis -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...