Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!

Gaivioji želė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | želė (apelsinų) |
1 pakelis | želė (vyšnių) |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai drebučiai
-
Uogų skanėstas
-
Salotos drebučiuose
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Pascha
-
Varškės sūris su žele
-
Persikinė želė
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
„Baltosios gėlės“
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Arbūzų želė
-
Želė desertas su uogiene
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vaisiai želėje
-
Rabarbarų drebučiai
-
Kefyro panna cotta
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
Gaivioji želė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Želė, vyšnių,
1 pakelis -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...