Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 200 gramų | braškės |
| 15 gramų | želatina |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Braškes smulkintuvo pagalvba pertriname iki vientisos masės. Supilame želatiną ir paliekame kol išbrinks. Kai želatina išbrinko, supilame cukrų ir kaitiname masę iki ištirps želatina, nuolat maišydami. Jokiu būdų neleidžiame masei užvirti. Paliekame masę atvėsti. Atvėsus dar plakame apie 5 min. Paruošiame formą (aš naudoju tupperware, tad man formos ruošti kaip ir nereikėjo). Jei naudosite paprastą, tuomet išklokite kepimo popieriumi suteptu aliejumi (negausiai). Supilame masę į formą, išlyginame ją ir paliekame šaltai iki sustings (apie 5-6 val). Sustingusią masę išimame iš formos, apibarstome cukraus pudra ir supjaustome. Skanėstas paruoštas – kviečiame vaikus ragauti ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Persikinė želė
-
Šokoladinė panna cotta
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Kefyro panna cotta
-
Bananas želės spąstuose
-
Braškumėlis
-
Gaivus žele desertas
-
Citrininiai drebučiai
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Varškės sūris su žele
-
Uogų skanėstas
-
Gaivumas
-
Gaivioji želė
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Tortas "Mozaika"
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Braškės,
200 gramų -
Želatina,
15 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Citrinos, sultys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes smulkintuvo pagalvba pertriname iki vientisos masės. Supilame želatiną ir paliekame kol išbrinks. Kai želatina išbrinko, supilame cukrų ir kaitiname masę iki ištirps želatina, nuolat maišydami. Jokiu būdų neleidžiame masei užvirti. Paliekame masę atvėsti. Atvėsus dar plakame apie 5 min. Paruošiame formą (aš naudoju tupperware, tad man formos ruošti kaip ir nereikėjo). Jei naudosite paprastą, tuomet išklokite kepimo popieriumi suteptu aliejumi (negausiai). Supilame masę į formą, išlyginame ją ir paliekame šaltai iki sustings (apie 5-6 val). Sustingusią masę išimame iš formos, apibarstome cukraus pudra ir supjaustome. Skanėstas paruoštas – kviečiame vaikus ragauti ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
