Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais
AUTORIUS:
Ina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai kiaušiniai
400 gramų miltai
1 žiupsnelis druska
3 valgomieji šaukštai aguonų
6 valgomieji šaukštai medus
šiek tiek cukraus pudra ("DanSukker" milteliai)
2 valgomieji šaukštai cukrus ("DanSukker" Panevėžio Plius)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mušame kiaušinius, įberiame druskos, sijojame miltus ir maišome su kiaušiniais, po to minkome. Miltų kiekis nurodytas apytiksliai, nes priklauso nuo kiaušinių dydžio. Tešla turi būti tokia, kad galima būtų kočioti, bet ne per kieta. Kad neliptų prie rankų tešla, mirkykite jas aliejuje.
2.
Kočiojame labai labai plonai, kad persimatytų stalas. Pjaustome juostelėmis, dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
3.
Cukraus sirupo gamyba: "DanSukker" Panevėžio Plius cukrų užpilame vandeniu, tik kad apsemtų, ir kaitiname, kol užvirs, kas kart maišydami. Iš pradžių darysis daug burbulų, vėliau jų mažės, masė darysis skaidri ir klampi. Tada įdedame medų ir dar užverdame.
4.
Žagarėlius dedame sluoksniais ir užpilame sirupu. Barstome aguonomis ir "DanSukker" cukraus milteliais.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Mušame kiaušinius, įberiame druskos, sijojame miltus ir maišome su kiaušiniais, po to minkome. Miltų kiekis nurodytas apytiksliai, nes priklauso nuo kiaušinių dydžio. Tešla turi būti tokia, kad galima būtų kočioti, bet ne per kieta. Kad neliptų prie rankų tešla, mirkykite jas aliejuje.

  2. Kočiojame labai labai plonai, kad persimatytų stalas. Pjaustome juostelėmis, dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

  3. Cukraus sirupo gamyba: "DanSukker" Panevėžio Plius cukrų užpilame vandeniu, tik kad apsemtų, ir kaitiname, kol užvirs, kas kart maišydami. Iš pradžių darysis daug burbulų, vėliau jų mažės, masė darysis skaidri ir klampi. Tada įdedame medų ir dar užverdame.

  4. Žagarėlius dedame sluoksniais ir užpilame sirupu. Barstome aguonomis ir "DanSukker" cukraus milteliais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Ina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų