Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Moliūgų ir obuolių košė
- Morkų košė su obuoliais
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Mango ir bananų tyrė
- Rabarbarų tyrė
- Desertinė avižinė košė
- Kepti obuoliai
- Manų košė su vaisiais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Melionų- manų košė
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Konservuoti burokėliai
- Konservuotos rūgštynės
- Slyvų - aronijų kompotas
- Grybai svieste
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Figų džemas
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2010-09-09 21:36
Taip istrynusi slyvas as i tyre dar idedu kubeliais supjaustytas cukinijas.Palaikau kokias 8 val.po to kelias min.paverdu ir supilu i stiklainius.Labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...