Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | slyvos (kaukazinės) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Melionų- manų košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Manų košė su vaisiais
-
Rabarbarų tyrė
-
Kepti obuoliai
-
Mango ir bananų tyrė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Desertinė avižinė košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Aviečių marmeladas
-
Konservuoti žirneliai
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Kaukazinių slyvaičių tyrė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Slyvos, kaukazinės
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos slyvaitės užpilamos trupučiu vandens ir uždengtame puode pavirinamos. Pravėsinta masė pertrinarna per sietelį, pridedama cukraus pagal skonį ir užvirinama. Karšta supilama į paruoštus stiklainius ir sandariai uždaroma. Tokią tyrę galima užkonservuoti ir be cukraus.
Norint, kad tyrė būtų tirštesnė, reikia ilgiau pavirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jurgita
2010-09-09 21:36
Taip istrynusi slyvas as i tyre dar idedu kubeliais supjaustytas cukinijas.Palaikau kokias 8 val.po to kelias min.paverdu ir supilu i stiklainius.Labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...