Šaltiena su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | vištiena (virta) |
| 1 litras | sultinys |
| 4 vienetai | morkos (virtos) |
| 4 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sutarkuojame virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės).
2.
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių, druskos, pipirų.
3.
Sudedame sutarkuotas morkas ir česnakus. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio užkandėlė
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Braškės šokolade
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Krekerių užkandėlė
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Pingviniukai
-
Žuvies tortas
-
Sumuštinukai su silke
-
Sūrio lazdelės
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Daržovės drebučiuose
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
Šaltiena su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
500 gramų -
Sultinys,
1 litras -
Morkos, virtos,
4 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės).
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių, druskos, pipirų.
Sudedame sutarkuotas morkas ir česnakus. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai