Šaltiena su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištiena (virta) |
1 litras | sultinys |
4 vienetai | morkos (virtos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sutarkuojame virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės).
2.
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių, druskos, pipirų.
3.
Sudedame sutarkuotas morkas ir česnakus. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Persikai įdarytį triušiena
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Grybų užtepelė
- Šventinė silkė su razinomis
- Įdaryti kiaušiniai
- Saldus užkandis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Lašišos ir agurko užkandis
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Apelsinai su ridikėliais
- Silkės su citrina
- Paprikų valtelės
Šaltiena su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
500 gramų -
Sultinys,
1 litras -
Morkos, virtos,
4 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės).
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių, druskos, pipirų.
Sudedame sutarkuotas morkas ir česnakus. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai