
Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės iš batono
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Įdaryti pomidorai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Žuvies tortas
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Silkė su svogūniukais
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Velykų belaukiant
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...