Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 6 litrai | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai |
| 2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviški "sushiai"
-
Sultingas Kebabas
-
Kepenėlių tortas
-
Užkandis su unguriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Avokado užtepėlė
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Užtepėlė su krabais
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Faršo vyniotinis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
