
Silkės užkandėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Užtepimui: | ||
300 gramų | silkių filė | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
200 gramų | majonezas | |
Tešlai: | ||
1 stiklinė | miltai | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Silkė burokėlių patale
-
Žuvies tortas
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Kiškienos paštetas
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Žiemos skanumynas
-
Šokoladinės braškės
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Braškės šokolade
-
Žuvis tešloje
-
Įdaryta paprika
-
Silkių vyniotiniai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
Silkės užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkių filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...