
Silkės užkandėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Užtepimui: | ||
300 gramų | silkių filė | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
200 gramų | majonezas | |
Tešlai: | ||
1 stiklinė | miltai | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Japoniški suktinukai
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vytintos stintos
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Silkės užtepėlė
-
Lietuviški "sushiai"
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Įdaryti agurkai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Silkės užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkių filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...