Silkės užkandėlė
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Užtepimui:
300 gramų silkių filė
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai (virtas)
200 gramų majonezas
Tešlai:
1 stiklinė miltai
1 stiklinė vanduo
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkės užkandėlė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Užtepimui: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Silkę supjaustyti labai smulkiai.

  2. Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.

  3. Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.

  4. Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.

  5. Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.

  6. Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų