
Silkės užkandėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Užtepimui: | ||
300 gramų | silkių filė | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
200 gramų | majonezas | |
Tešlai: | ||
1 stiklinė | miltai | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Skanios "Bačkutės"
-
Velykų belaukiant
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Lavašo sumuštiniai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Baltoji trobelė
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Lašišos bokšteliai
-
Paprikų valtelės
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Sūrio lazdelės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Helovyno voriukai
Silkės užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkių filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...