Silkės užkandėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| Užtepimui: | ||
| 300 gramų | silkių filė | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) | |
| 200 gramų | majonezas | |
| Tešlai: | ||
| 1 stiklinė | miltai | |
| 1 stiklinė | vanduo | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
2.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
4.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
5.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
6.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Pitos su grybais
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sūri širdelė
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Džiovinti kopūstai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Silkės užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Silkių filė,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti labai smulkiai.
Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais.
Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo. Gerai išmaišyti.
Vaflių tešlos gaminimas. Berti stiklinę miltų, vandens ir įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti. Tešlą kepti vaflinėje.
Ant lėkštes išdėlioti salotų lapus, o ant lapų sudėti vaflius su silkės užtepėle.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
