Užtepėlė su krabais
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis varškė (grūdėta)
150 gramų krabai (mėsa ar lazdelės)
3 skiltelės česnakas
šiek tiek krapai (smulkinti)
šiek tiek duona (skrudinta ar prancūziškas batonas)
šiek tiek majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Krabų mėsą ar lazdeles, česnakų skilteles ir krapus smulkinti, užpilti grūdėtąją varškę, majonezą ir viską išmaišyti. Tepti ant skrudintos duonos ar prancūziško batono.
2.
Česnako dėti pagal skonį, kaip kas mėgsta aštriau ar ne, o krapų tai nepagailėti, kuo daugiau. Tinka švieži ar šaldyti krapai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Užtepėlė su krabais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Krabų mėsą ar lazdeles, česnakų skilteles ir krapus smulkinti, užpilti grūdėtąją varškę, majonezą ir viską išmaišyti. Tepti ant skrudintos duonos ar prancūziško batono.

  2. Česnako dėti pagal skonį, kaip kas mėgsta aštriau ar ne, o krapų tai nepagailėti, kuo daugiau. Tinka švieži ar šaldyti krapai.

Receptą atsiuntė Zita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų