Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 gramų | sūris (mocarela arba fermentinis) | |
| 200 gramų | vištienos filė (virta) | |
| 100 gramų | riešutai (smulkinti) | |
| 2 skiltelės | česnakas (trinti) | |
| 3 valgomieji šaukštai | sūrelis (tepamas) | |
| 1 valgomasis šaukštas | žalumynų (kapoti) | |
| Papuošimui: | ||
| 6 vienetai | alyvuogių | |
| 3 vienetai | svogūnų laiškai | |
| šiek tiek | žalumynų | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Smulkiai sukapoti vištieną ir sumaišyti su tarkuotu sūriu, tepamu varškės sūreliu, trintu česnaku, kapotais žalumynais.
2.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir juos apvolioti smulkintuose riešutuose.
3.
Kamuoliukus sudėti į žalumynais išklotą lėkštę ir papuošti alyvuogėmis ir svogūnų laiškais, jog kamuoliukai atrodytų kaip kalėdiniai žaisliukai. Užkandėlę dėti į šaldytuvą, jog kiek sukietėtų.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti obuoliai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Avokado užtepėlė
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Paprikų valtelės
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Įdaryti agurkai
-
Silkė su svogūniukais
-
Avokadas su varške
-
Migdolinės pelytės
-
Baklažanų suktinukai
-
Dešriukai
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, mocarela arba fermentinis,
100 gramų -
Vištienos filė, virta,
200 gramų -
Riešutai, smulkinti,
100 gramų -
Česnakas, trinti,
2 skiltelės -
Sūrelis, tepamas,
3 valgomieji šaukštai -
Žalumynai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogės,
6 vienetai -
Svogūnų laiškai,
3 vienetai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti vištieną ir sumaišyti su tarkuotu sūriu, tepamu varškės sūreliu, trintu česnaku, kapotais žalumynais.
Drėgnomis rankomis formuoti kukuliukus ir juos apvolioti smulkintuose riešutuose.
Kamuoliukus sudėti į žalumynais išklotą lėkštę ir papuošti alyvuogėmis ir svogūnų laiškais, jog kamuoliukai atrodytų kaip kalėdiniai žaisliukai. Užkandėlę dėti į šaldytuvą, jog kiek sukietėtų.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
jolita
2016-11-16 19:57
kokie cia riesutai?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
