
Silkė su raudonu grybų padažu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | silkė (filė) | |
0.5 vieneto | citrinos | |
1 stiklinė | grybai (išmirkyti džiovinti) | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
šiek tiek | aliejaus | |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas | |
1 valgomasis šaukštas | grybai (džiovinti, milteliai) | |
Papuošimui: | ||
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadas su varške
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Įdarytas pomidoras
-
Krekerių užkandėlė
-
Spalvingi iešmeliai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Silkių bokšteliai
-
Silkė su daržovėmis
-
Pitos su grybais
-
Silkės su citrina
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Liežuvio užkandėlė
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
Silkė su raudonu grybų padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Grybai, išmirkyti džiovinti,
1 stiklinė -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Aliejus
-
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grybai, džiovinti, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Petražolės, šakelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai