Silkė su raudonu grybų padažu
AUTORIUS:
Austėja
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai silkė (filė)
0.5 vieneto citrinos
1 stiklinė grybai (išmirkyti džiovinti)
1 vienetas svogūnai (didelis)
šiek tiek aliejaus
0.5 stiklinės pomidorų padažas
1 valgomasis šaukštas grybai (džiovinti, milteliai)
Papuošimui:
1 vienetas petražolės (šakelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.
3.
Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.
4.
Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė su raudonu grybų padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Svogūną nulupame ir supjaustome kubeliais.

  2. Grybus išverdame pasūdytame vandenyje, supjaustome kubeliais ir kartu su svogūnais pakepiname su aliejumi.

  3. Baigdami kepti suberiame džiovintų grybų miltelius ir supilame pomidorų padažą. Padažą atšaldome.

  4. Į pailgą lėkštę eilėmis sudedame supjaustytą silkės filė, citrinų skilteles ir grybų padažą. Patiekalą papuošiame petražolės šakele.

Receptą atsiuntė Austėja
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų